Far til fem Julekalender 2015

Nu kan du få din helt egen Far-til-fem julekalender!

Chokoladejulekalender med 24 lågerJulekalender - web

Illustreret og skrevet af Marcelino Gauguin (Fartilfem).

Medfølgende hæfte med en kort tekst til hver dag.

I hæftet finder du en sød historie om tre gamle mænd, der opdager en ny stjerne. De beslutter sig for at følge stjernen, for de er sikre på, at noget nyt og stort er ved at ske. Samtidig er der en ung pige i Nazareth, der får besøg af en lysende engel. Gennem den unge stjerne Stellas øjne følger vi Marias og vismændenes rejse og deres prøvelser indtil de alle mødes den 24. december i stor glæde.

Hæftet indeholder en kort tekst til oplæsning hver dag til børn fra 4 år. Til hver dag er der også en tekst om en dyd (=karakterstyrke), som man kan tale om med de lidt større børn. På den måde bliver adventskalenderen også en opdagelsesrejse i 24 dyder.

Advarsel! 😉

Historien har et religiøst indhold! Det har den, fordi kalenderen er et bestillingsarbejde, jeg har lavet til en kirke. Den er derfor ikke egnet for “allergikere”. Men hvis du alligevel er vant til at filtrere sådan noget fra, når du har været til barnedåb og lignende, så er jeg sikker på, at du sagtens kan bruge kalenderen i din familie alligevel!

Forudbestil allerede nu!

Er du interesseret i at sikre dig et eksemplar af julekalenderen, så kan du allerede nu forudbestille og betale den online. Din kalender bliver afsendt i slutningen af uge 43 og du skulle således gerne modtage den med posten senest onsdag den 28. oktober.

dabuttonfactorycom Køb julekalenderen online

Du kan også købe kalenderhistorien som ebog eller trykt bog. I e-bog og trykt bog får du alle de 24 farveillustrationer, som du ville finde bag lågerne, hvis du havde kalenderen  – men du får naturligvis ikke chokoladerne!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig ved hjælp af formularen herunder eller via Facebook!

Chokoladekalenderen udkommer i slutningen af oktober 2015 og koster ca. 80 kroner + forsendelse.

Læs også: Hvad er en dyd og hvorfor må du have mere af det i dit familieliv?