Anbefalet læsning


Her er bøger, som jeg ofte omtaler, eller som jeg bruger derhjemme for inspiration til mit familieliv. Køb bøgerne gennem mit link (klik på billederne) så får jeg en lille kommission hos Amazon (uden at det bliver dyrere for dig!) – og du er derved med til at støtte videreudviklingen af Fartilfem!

Building Better Families: A Practical Guide to Raising Amazing Children

Building Better Families – A Practical Guide to Raise Amazing Children – er simpelthen den bedste bog om forældreskab, jeg nogensinde har læst. Matthew Kelly har fantastisk værdifuld indsigt i de udfordringer forældre af i dag står i. Hans budskab er opmuntrende men også alvorligt, for, som han siger, vi står som forældre midt i en slagmark, når vi går imod strømmen og vil prioritere vores familie og skabe nogle stærke børn.

The Seven Levels of Intimacy
Jeg har anmeldt bogen The Seven Levels of Intimacy i et blogindlæg. Søg blot på det i søgefeltet.

The Family Virtues Guide
Fantastisk grundbog, der lærer dig at forstå det grundlæggende ved dyderne. I bogen beskrives 52 forskellige dyder, som du kan gå i gang med at opdyrke derhjemme i din familie.

Strong Fathers, Strong Daughters: 10 Secrets Every Father Should Know af Meg Meekers.

Denne bog sætter faderrollen i et nyt og stærkt perspektiv. Enhver, der seriøst vil arbejde på at blive en god far vil have nytte af at læse den. Og har man ikke døtre, men kun sønner, så ved jeg, at hun også har skrevet en bog om det at have drenge (den har jeg ikke selv læst endnu, men kan kun forestille mig, at den er lige så god). Eller Strong Mothers, Strong Sons: Lessons Mothers Need to Raise Extraordinary Men.

Respect (Elf-help Books for Kids)
Bare én af 20-30 utrolig søde bøger for voksne og børn i 6-10 års alderen. Respect er en del af Elf-help serien, hvor nogle søde alfelignende væsener gennemlever dagligdags situationer, som vi alle kender fra vores barndom. Teksten hjælper en til at forstå, hvordan man kan takle forskellige situationer i livet på den bedste måde. Den bliver aldrig moraliserende eller løfte-pegefinger-agtig. Mine børn har haft utrolig stor glæde af disse bøger.

Lykkeligere af Tal Ben-Shahar

Happier: Can you learn to be Happy?

En fantastisk bog! Tag ikke fejl: Denne bog handler ikke om overfladisk jagt efter en lykkerus. Den handler derimod om, hvad der skal til for at man virkelig finder dyb og varig lykke ved et meningsfyldt liv. Jeg har læst langsomt igennem denne bog og ofte stoppet længe op for at sørge for at bogens dybe indsigter kunne bundfælde sig i mig. Og jeg er slet ikke færdig med den!

Fighting for Your Marriage: A Deluxe Revised Edition of the Classic Best-Seller for Enhancing Marriage and Preventing Divorce

Bogen bag PREP-kurset. Her kan du bl.a. læse mere om tale-lytteteknikken.

Fartilfem is a participant in the Amazon EU Associates Programme, an affiliate advertising programme designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.co.uk.

7 svar til Anbefalet læsning

  1. Pingback: 1 god grund til at du skal begynde at tale med dine børn om dyder | Far til fem

  2. Pingback: Hvordan du får vanens magt til at arbejde for dig i stedet for i mod dig | Far til fem

  3. Pingback: Hvad er en dyd og hvorfor må du have mere af det i dit familieliv? | Far til fem

  4. Pingback: Hvordan du fremelsker det gode i dit barn | Far til fem

  5. Pingback: Så let begynder du at tale med din familie om dyderne | Far til fem

  6. Pingback: I dag tager vi bussen sammen – fordi jeg holder så meget af de stunder | Far til fem

  7. Pingback: Gør ikke mod dig selv, hvad du ikke ville gøre mod andre | Far til fem

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s