Velkommen til Far til fem

Velkommen til far til fem. Indlæg, du kan læse på 5 minutter, men som kan forandre dit familieliv.

Familien er samfundets livsvigtige byggesten

Ethvert stort samfund bygger på sunde og levedygtige familier. Er det ikke på tide, vi gør noget for at vores familie mere end bare overlever? Vi har brug for at familien trives og blomstrer op! Det er nødvendigt – for vores egen trivsel og for samfundets fremtid.

Testet på børn

Jeg er den utrolige heldige far til fem utrolige mennesker. De fantastiske fem, som jeg elsker at dele mit liv med, og som hver dag fylder mig med forundring, efterhånden som jeg langsomt lærer dem bedre og bedre at kende. Familien er det, som jeg prioriterer højst i mit liv. Med 20 års erfaring som far er alle de tanker og råd, du finder her, helt jordnære praktiske tips, som er testet og prøvet godt igennem på levende børn. Og bare rolig – de har ikke taget skade af det!

Vi kan løfte familielivet op til et nyt niveau

Jeg skriver om familieliv, livskvalitet, børn og opdragelse og andre emner, der på en eller anden måde kan relateres til det at vokse som menneske sammen i en familie som en del af samfundet. Jeg er overbevist om, at vi kan løfte familielivet op til et nyt niveau og jeg er overbevist om at det kan lade sig gøre at give familien højeste prioritet. Og at det er godt!

Det er mine synspunkter. Nogle gange vil jeg ikke kunne underbygge dem rent videnskabeligt. Men jeg taler ud fra den praktiske erfaring og de mange tanker, jeg har gjort mig som mellemstorfamiliefar. Det er mine værdier, der vil være afspejlet i mine tanker og mine indlæg her. Nogle gange bruger jeg citater eller tanker fra andre. I de tilfælde vil jeg altid henvise til kilderne. Hvis noget af det taler til dig, så brug det aktivt i dit liv. Hvis ikke, så hast videre til noget andet, som passer bedre til dig.

Lad mig høre fra dig!

Mit håb er at inspirere dig. Men også at du vil engagere dig i diskussionen ved at skrive en kommentar. I bunden af hvert indlæg er der et kommentarfelt, som du kan skrive i. Jeg håber ikke, du holder dig tilbage. Du trænger dig ikke på! Og du behøver ikke at have prøvet det før.

Så skriv dine tanker, dine overvejelser, forslag eller spørgsmål. Og falder du over et indlæg, du kan lide, så lad andre få glæde af den ved at dele den i dit netværk. Det gør du nemt ved at trykke på dele-knapperne.

Start her

Har du fundet herind mere eller mindre tilfældigt, så håber jeg, at du vil komme igen. Du kan følge blog’en ved at abonnere på forskellige måder eller ved at lave et bogmærke i din browser.

Venlig hilsen og på gensyn!

Marcelino Gauguin 

Alle tekster og billeder på dette site er – medmindre, andet er udtrykt – copyright forfatteren. Det er altid tilladt at dele indlæg via facebook og andre sociale medier. Husk at henvise til fartilfem.com, så andre kan finde vejen hertil!
 

6 svar til Velkommen til Far til fem

  1. Morten Frich siger:

    Kære Marcelino. Tillykke med din nye blog! Hvor ser den fin ud. Glæder mig til at følge lidt med i dine tanker og erfaringer. Alt godt Morten

  2. Du fandt mig, og så fandt jeg dig 🙂

  3. Jeg har netop fundet din blog og er enig i mange af dine overvejelser. Jeg glæder mig til at følge dine indlæg og lade min inspirere af dem:) Tak for at dele og være med til at præge en debat, der slet ikke fylder nok i samfundet.

    • Tak for din opmuntring Kathrine! Og velkommen til. Mine tanker er i høj grad præget af al den inspiration jeg suger til mig fra omgivelserne, så jeg håber, at du vil være ivrig med at kommentere. Og del de indlæg, du kan lide i dit eget netværk, så vi kan få endnu flere med!

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s