Er du en kunstmaler, som ikke maler? Er du en forfatter, som ikke skriver?


Foto venligst skabt af Symphony of love (http://www.flickr.com/photos/pictoquotes/)

Foto venligst skabt af Symphony of love (http://www.flickr.com/photos/pictoquotes/)

Er du en kunstmaler, som ikke maler? Er du en forfatter, som ikke skriver?

Disse ord ramte mig dybt, da jeg lyttede til Steven Pressfields bog The War of Art. Og jeg vidste med det samme: Jeg er en kunstmaler, der ikke maler. Ja, det er sandt. Jeg finder på rigtig mange undskyldninger for ikke at komme i gang med det vigtige arbejde, som jeg er født til. Blandt andet finder jeg på at skrive på denne tåbelige blog. Og jeg er faktisk overbevist om det, som Steven Pressfield også siger: At vi er alle født med et formål. Nogle af os er født til at blive musikere, nogle født til at kæmpe mod ulighed og uretfærdighed, nogle født til at bygge en bestemt virksomhed. Jeg er født til at male. Og så længe jeg ikke gør det, forråder jeg mig selv og det formål, med hvilket jeg er sat i verden.

Hvad er du født til? Hvad er dit barn født til? Lytter du til dig selv? Udskyder du din start med utallige undskyldninger? Lytter du til dit barn? Støtter du dit barn? Ser du de små tegn, som livet viser dig på dine talenter og dine børns talenter? Handler du på dem?

I morgen vil jeg fortælle historien om Catarinas vej til balletskolen. Den er dybt fascinerende. Her skal du høre om, hvordan hun blev ved med at prikke til mig og gøre krav på at blive hørt. For hun blev født til at blive en danser. Og det er ikke noget, hendes forældre har fundet på.

Glem ikke at se andre artikler under kategorien “Dine børns talenter” For jeg har skrevet en hel del om dette emne tidligere. Har du nogen kommentarer til det, jeg skriver, er jeg meget interesseret i at høre dine tanker. Selv på gamle artikler. Jeg læser alle kommentarer.

Hav det godt.

Dette indlæg blev udgivet i Dine børns talenter og tagget , . Bogmærk permalinket.

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s