Mit liv er godt nok, som det er


Du ser det allertydeligst med en plante: Hvis den lever, vil den enten vokse eller forfalde. Liv er forandring. Alt levende vokser. Billede: I botanisk Haves væksthuse, i København (Taget af Marcelino Gauguin).

Liv er forandring. Alt levende vokser. Du ser det allertydeligst med en plante: Hvis den lever, vil den enten vokse eller forfalde.
Billede: I Botanisk Haves væksthuse, i København (Taget af Marcelino Gauguin).

Der er noget frygteligt ved at sige:

”Jeg ønsker ikke forandring. Mit liv er godt nok, som det er”.

Liv er forandring. Alt levende vokser.
Og hvis det ikke vokser, så visner det. Det kan ikke stå stille.

Hvad gør du?

Læg en kommentar

Quote | Dette indlæg blev udgivet i Målfasthed, Værdier og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Mit liv er godt nok, som det er

 1. Jeg er enig med dig, at det, der ikke længere forandrer sig og vokser, dør. Livets mening er vækst og udfoldelse.
  Men så snart du spørger så konkret, så kan jeg dog blive lidt mundlam. Hvad gør jeg egentlig for det?
  For hvis jeg er helt ærligt, så har mit liv ret faste rammer og rutiner. Jeg prøver dog at komme tættere på at leve min drøm om at skrive, skaber netværk og nye kontakter til andre, der skriver, tager videreuddannelser og så gør jeg nogen gange bare det, at jeg lader mig udfordre af andre og deres ideer.
  Jeg prøver ikke at klassificere og inddele folk og tanker i skuffer – også når det gælder bøger og litteratur. Det udfordrer mig til at begive mig ind i en verden, som kan være fremmed for mig – ved at læse om andre livsformer, læse et genre, jeg ellers ikke ville bruge tid på.
  Som grundholdning har jeg to mottoer: Åbenhed og parathed/villighed og mit store forbillede er Maria ved forkyndelsen. Nu skal jeg lige tænke, om det er det, du spurgte om.🙂
  For øvrigt: Flot nyt design!

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s