Stærke fædre, stærke døtre


Strong Fathers

Enhver, der seriøst vil arbejde på at blive en god far vil have nytte af at læse Meg Meekers bog “Strong Fathers, Strong Daughters: 10 Secrets Every Father Should Know“. Og har man ikke døtre, men kun sønner, så ved jeg, at hun også har skrevet en bog om det at have drenge.

Meg Meeker fortæller med baggrund i mange års klinisk erfaring som terapeut, at det er utroligt vigtigt at en far etablerer et stærkt bånd til sine døtre. Det vil hjælpe dem til at udvikle sig til helstøbte mennesker, med et højt selvværd og som er i stand til at passe på sig selv.

Hvorfor? Fordi en far indtager en plads i hendes liv, som ingen andre nogensinde kommer op i nærheden af.

Meg Meekers budskab er klart: “Fædre: I har mere magt og indflydelse end I er klar over! Jeres døtre lytter til jer, ser på jer, lærer af jer som med ingen anden.”

Det synes jeg er en spændende og inspirerende tanke. For det sætter min rolle i et stort perspektiv. Hvis jeg er så betydningfuld for min datter, så kan jeg ikke lade være med at tænke mere over de ting jeg gør og den måde, jeg bruger min tid på.

 

 

Køb bogen gennem linket på denne side. Så får Far til fem en lille kommission. Det bliver ikke dyrere for dig. Og pengene går til at videreudvikle hjemmesiden.
Dette indlæg blev udgivet i Børneopdragelse, Forældreskab og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Stærke fædre, stærke døtre

  1. Mette Weber siger:

    Super indlæg … nu er jeg jo ikke en far … men har en far og mine børn har en far og bonusfar ….så dit indlæg fik mig til at reflektere … tak …
    Jeg har lagt link dit blogindlæg på facebooksiden Tal med dit barn på den fede som jeg adm. (hvor der er snart 4000 læsere) den 28.8 …så håber fædre og (mødre) valfarter til dit site for at blive klogere på det med fædre.. jeg selv følger din blog og er glad for at der er fædre med så stor interesse som dig for det med børn .. en stor glæde

    • Tak for din kommentar. Der er vist ikke så mange, der taler om det, at arbejde bevidst med at blive en god far for sine døtre. Så det har jeg lyst til at finde ud af noget mere om. Jeg er glad for at have fundet bogen.
      Tak fordi du gør opmærksom på “Tal med dit barn”-siden. Den vil jeg holde øje med!

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s