Familiens fødselsdag


Der er god grund til at fejre at en ny familie er født. Billede venligst udlånt af TW Collins (http://www.flickr.com/photos/twcollins/2142425832/)

Der er god grund til at fejre at en ny familie er født.
Billede venligst udlånt af TW Collins (http://www.flickr.com/photos/twcollins/2142425832/)

I går fejrede vi familiens fødselsdag derhjemme. Da jeg kom hjem ventede en kage som Jasmin havde bagt som overraskelse og vi var alle samlet til en kop eftermiddagste. Årsagen? Familiens fødselsdag. Hvad det er?

Familiens fødselsdag er et udtryk som Clara, vores nummer tre, opfandt for 4-5 år siden. Det er mors og fars bryllupsdag og vi har fejret det sammen med børnene med endnu større opmærksomhed lige siden Clara fandt på det flotte udtryk.

Familien bliver født i det øjeblik to mennesker beslutter sig for hinanden. Og der er god grund til at fejre at en ny familie er født.

Dette indlæg blev udgivet i De kære små, Det gode familieliv, Et rigere parforhold og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 svar til Familiens fødselsdag

  1. Tillykke med dagen! Sikke et skønt udtryk!

  2. Isabella siger:

    Jeg mangler ord. Bliver meget rørt ved at læse det – ikke sådan rørt med tårer i øjnene, men rørt på en underlig måde i solar plexus – som om, jeg fornemmer, Clara har fået fat i en dyb sandhed her. Smukt og dybt – virkelig noget at tænke over – hvor værdifuldt ægteskabet er…wow….ikke bare det egoistiske dig og mig – men det er en familie, man starter….

  3. Ann Jessen Nielsen siger:

    Så smukt

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s