I dag tager vi bussen sammen – fordi jeg holder så meget af de stunder


Nogle gange kan lykken findes inde i en bus. Mens hverdagen kører derudaf.

Nogle gange kan lykken findes inde i en bus. Mens hverdagen kører derudaf.

Til stor irritation for vores yngste sagde jeg i dag “Vi tager bussen sammen”. Hun er stor nok til selv at tage i skole. Og hun vil gerne. Hun plager om at få lov. Og jeg har sagt til hende 1000 gange, at det ikke er, fordi hun ikke er parat. Det er mor og far, der ikke er parate. Hun kan sagtens, og det skal hun vide, at jeg mener.

Og mens tiden nærmer sig, hvor jeg ikke længere følger hende om morgenen, sørger jeg for at nyde det i fulde drag. Jeg klamrer mig ikke fast til hende. Men jeg suger enhver nydelse af øjeblikket, selvom hun vrænger ad mig hele vejen i bussen.

Jeg vil gerne anbefale denne video fra Gretchen Rubin, forfatter til The Happiness Project (Jeg har ikke selv læst bogen, men fået den anbefalet af en god ven). Har du en mening om bogen, så hører jeg gerne fra dig (brug kommentarfeltet nederst på siden).
Ellers sæt dig tilbage og nyd videoen. Den handler om lige netop dether bus-emne (varer kun 2 minutter).

Jeg har tidligere skrevet om, at det er vigtigt at finde ud af, hvilke ting, der bidrager til lykken i hverdagen. Er du interesseret i det, ville du måske være glad for at læse artiklen Luksusparadokset.

Læs også Hvorfor du bliver nødt til at give slip på dit barn, når du er allermest bange.

Dette indlæg blev udgivet i De kære små, Find lykken, Forældreskab, Lykke og livskvalitet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s