Hvor du skal starte, når du vil forandre verden


Hvor du skal starte, når du vil forandre verden

Foto venligst udlånt af Tristangage (http://www.flickr.com/photos/tristangage/7798578378/)

Min far lærte mig (vistnok efter et portugisisk ordsprog), at hvis enhver fejer foran deres dør, vil hele gaden være ren.

Ligesom mine forældre har præget mig, er jeg helt klar over at jeg kan påvirke min familie og mine børn i en positiv retning. Og at det er med til at forandre verden.

Hvilket aftryk håber du at sætte på verden?
Skriv dit svar i kommetarfeltet!

Dette indlæg blev udgivet i Værdier og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Hvor du skal starte, når du vil forandre verden

  1. Hvilket aftryk jeg vil efterlade i verden? Og især over for min familie? Jeg er overbevist om, at det ikke findes en anden rigdom end livet, som John Ruskin siger. Derfor vil jeg så gerne, at min dreng lærer af mig, at hvert øjeblik er kostbart og oplever at vi alle er begavet med evnen til at nyde livet. Denne evne skal være større end alt det, vi oplever. Skuffelserne kommer og går, men jeg ønsker, at vi som familie altid kan nyde livet og til enhver tid. Og så ønsker jeg for Daniel at vi som forældre kan vise ham, at livet er så smukt, at vi kun kan være taknemlige, fordi vi lever. Og jeg beder for, at han oplever sig elsket og værdsat uanset hvad og som den enestående personlighed han er. For altid. Den første menighed vi var ansvarlige for, var Silkeborg. I den kirke hænger et slående kors. Jesus har store hænder, som skovler folk ind i Guds rige. Og sådan vil jeg også være og håber, at andre kan opleve mig – et menneske, som giver rum til andre. Og hvilket aftryk vil du efterlade i den her verden?

Lad mig høre din mening!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s